Het laatste nieuws over afbouwproducten

Nieuw! Absound: Voor alle akoestische oplossingen | SIG AfbouwSpecialist

2016 hebben wij knallend ingezet met de officiële registratie van ons private label ABsound®

Hiermee heeft SIG Akoestiek een nieuwe stap gezet in het op de markt brengen van een compleet akoestisch programma. Het is dan ook met trots dat we ons private label ABsound® bekend maken als een geregistreerd merk.

Met zorg wordt in 2016 het ABsound® programma verder uitgebreid en kan U blijven beroep doen op ons advies met de gepaste oplossingen!

Bron: Nieuw! Absound: Voor alle akoestische oplossingen | SIG AfbouwSpecialist

UMB en Modulus worden SIG Afbouwspecialist.

Vanaf 1 januari 2016 zullen Modulus B.V. en UMB B.V. verder gaan onder de naam ‘SIG Afbouwspecialist B.V.’. Hiermee wordt één uitstraling naar de Nederlandse afbouwmarkt gecreëerd. De nieuwe naam en logo geven weer in welk specialisme SIG Afbouwspecialist actief is.

UMB en Modulus zijn toeleverancier van afbouwmaterialen voor zowel plafond-, wand- en interieurbouw (B2B). Beide bedrijven zijn dochterondernemingen van SIG plc.

Bron: UMB en Modulus worden SIG Afbouwspecialist | SIG AfbouwSpecialist

De veilige plafondoplossing bij seismische activiteiten.

Armstrong SEISMIC Rx® Systeem. Aardbevingen mogen onder geen enkele omstandigheid zorgen voor instorting van het plafond. Het SEISMIC Rx® Systeem laat een bepaalde mate van beweging toe tussen de elementen, zodat het plafond de zware trilkrachten kan weerstaan.

Met het SEISMIC Rx® Systeem beschikken gebouwen over een veilig plafond. Vooral bij instellingen die volledig operationeel moeten blijven tijdens een aardbeving, zoals ziekenhuizen en brandweerkazernes, is een trilbestendig plafondsysteem van cruciaal belang.

Bron: Armstrong SEISMIC Rx® Systeem